NEUVONTA

YHTEISKUNTATIETEIDEN JA FILOSOFIAN LAITOKSEN NEUVONTA

Tämän linkin takaa löydät kattavan esittelyn YFI-laitoksen opintojen ohjauksesta ja neuvonnasta.

PUOLUE RY:N KOPOT

Kopot eli koulutuspoliittiset vastaavat toimivat linkkinä laitoksen henkilökunnan ja opiskelijoiden välillä. Jokaisella YFI-laitoksen opintosuunnalla on omat koponsa, jotka toimittavat opiskelijoiden kysymykset, ihmettelyt ja murheet kunkin oppiaineen osalta henkilökunnalle henkilökunnan kokouksiin. Kysymykset ja murheet voivat käsitellä esimerkiksi kurssiarvosanan myöhästymistä tai yleistä palautetta oppiaineen kurssin toteutuksesta. Kopoihin kannattaa olla matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos jokin mättää. Kopot myös järjestävät ajoittain oppiainekahveja, joissa opiskelijat ja henkilökunta voivat keskustella yhdessä kursseista ja yleisesti opetuksesta. 

Politiikan tutkimuksen kopot löytyvät "Hallituksen yhteystiedot" -välilehdeltä. Ohessa on politiikan tutkimuksen kopojen yhteydenottolomake, jota suosittelemme ensisijaisesti käyttämään.

KOULUTUSSUUNNITTELIJAT (Linkit vievät Jyväskylän yliopiston sivuille)


" Yleistä opinto-ohjausta antaa koulutussuunnittelija, jolta voi kysyä kysymyksiä jotka liittyvät mm. opetussuunnitelmiin ja opintohallinnon alla oleviin tehtäviin. Pulmatilanteessa jossa ratkaisua ei löydy muusta lähteestä, opiskelija voi kääntyä koulutussuunnittelijan puoleen. Koulutussuunnittelijat avustavat myös henkilökohtaisen opintosuunnitelman (HOPS) teossa. 
Mikäli koulutussuunnittelija ei ehdi vastata yhteydenottoosi kahden viikon kuluessa voit ottaa yhteyttä toissijaisen osoitteen kautta opintoasiat-yfi@jyu.fi. "

Lainattu Jyväskylän yliopiston sivuilta


VALTIO-OPIN OPETTAJAT (Linkit vievät Jyväskylän yliopiston sivuille)

Marja Keränen Professor (emerita)

Pekka Korhonen Professor (emeritus)

Mika Ojakangas Professor

Kari Palonen Professor (emeritus)

Sergei Prozorov Professor

Magdalena Zolkos Associate Professor

Kia Lindroos University lecturer

Vasileios Syros University lecturer

Hanna-Mari Kivistö University teacher

Jouni Tilli Senior lecturer

Ari-Elmeri Hyvönen Senior lecturer

Taneli Viitahuhta University teacher

Jos olet fuksi ja et ole varma kenelle kysymyksesi tulisi osoittaa, pyydä apua fuksivastaavalta! Osaamisensa rajoissa fuksivastaava voi vastata kysymykseesi suoraan tai ohjata sinut oikean henkilön puheille.