POP-PÄIVÄT

Puolue ry oli Politiikan opiskelijoiden päivien järjestävä taho vuonna 2019


Politiikan opiskelijoiden päivien 2019 pääyhteistyökumppanina toimi Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry


MAAILMANPOLITIIKAN VALTAISTUINPELIT

Vuoden 2019 politiikan opiskelijoiden päivät eli POP-päivät järjestetään 4.-6.10.2019 Suomen Ateenassa, upeassa Jyväskylässä. Tänä vaalien supervuonna teemana on maailmanpolitiikan valtaistuinpelit. Tämä korostuu eritoten lauantain luennoissa, jotka käsittelevät maailmanpolitiikan kiemuroita niin menneisyydestä kuin tulevaisuudestakin.

Luonnollisesti viikonlopun ohjelmaan kuuluu myös verkostoitumista. Tämän parissa aloitetaan aikaisin paikalle saapuvien muodossa jo perjantai-iltana hengailulla jossakin jyväskyläläisessä anniskeluravintolassa. Lauantai-iltana on vuorossa tietenkin sitsit, joiden teemana on tänä vuonna poliittiset suuntaukset, sekä tietenkin jatkot. Sunnuntai-iltana tapahtuma päättyy Opinkiven saunalla järjestettävään sillikseen.

Tapahtuma on sitsejä lukuunottamatta maksuton eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua, sitsien ilmoittautumisesta tarkemmin alempana.


POP-päivien 2019 Facebook-tapahtuma

OHJELMA

Perjantai 4.10.

klo 19:00 Illanvietto @Paikallinen anniskeluravintola

Lauantai 5.10.

klo 11:00 - 16:00 Luento-osuus @C-rakennus, sali C4

klo 18:30 Sitsit @Ylioppilastalo Ilokivi

klo 22:30 Jatkot @Freetime

Sunnuntai 6.10.

klo 11:00 Sillis @Opinkiven sauna

SITSIT: POLIITTISET SUUNTAUKSET

Sitsien teemana on tänä vuonna poliittiset suuntaukset. Pukeuduthan jonkin tunnetun tai vaikka tuntemattomammankin aatteen mukaisesti, kannatit sitten sitä tai et. Haalarit ovat myös olennainen osa jyväskyläläistä sitsikulttuuria, joten niiden jalkaan laittaminen on vähintäänkin suositeltavaa. Niiden puuttumisesta ei kuitenkaan rangaista, joten ole huoleti jos et koe niiden sopivan asuusi.

Sitsien lipunmyynti alkaa 9.9.2019 kello 12. Linkki ilmoittautumiseen julkaistaan POP-päivien Facebook-tapahtumassa. Jokaiselle kaupungille on aluksi varattu oma lippukiintiönsä, ja mikäli tästä kiintiöstä jää yli paikkoja, niitä täytetään muiden kaupunkien ilmoittautumisilla 16.9. klo 12 alkaen. Olethan siis nopea mikäli tahdot osalliseksi syksyn kovinta sitsipläjäystä!

Tapahtuma järjestetään ravintola Ilokivessä. Huomioithan siis, että tapahtuma ei ole siis OPM. Ilokiven baaritiski palvelee kuitenkin koko illan.

AIKA: 5.10. klo 18:30 alkaen

PAIKKA: Ylioppilastalo Ilokivi

HINTA: Alkoholillinen 17 €, alkoholiton 15 € (sis. kaksi pitkää + kaksi shottia sekä ruoka; kasvis- tai kinkkukiusaus + salaatti)

TOVERIMAJOITUS

Toverimajoitus Facebook -ryhmä: https://www.facebook.com/groups/235666614001253/

Ryhmän tarkoituksena on saattaa tapahtuman aikana Jyväskylästä majapaikkaa tarvitsevat ja niitä tarjoavat politiikan opiskelijat yhteen.

Ohjeita keskusteluun ryhmässä:

Majapaikan tarvitsia: ilmoitathan majoitusajan sekä majoittautujien määrän

Majapaikkaa tarjoava: majoitusaika ja -paikat sekä sijainti ulkopaikkakuntalaisten osallistujien kannalta olennaisiin paikkoihin (mm. Ilokivi, Freetime, Matkakeskus)